UGE 24 - 2017

STEGTE RIS MED PEANUTS, FERSKEN OG SPRØD SALAT

I POSEN • Ris • Fersken • Peanuts • Salat • Sesamdressing • Koriander

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Start med at sætte ris til at koge. Brug 2 dl vand til 1 dl ris. Bring det hurtigt i kog, læg et låg på efter ca. 1 minut og skru ned på allerlaveste blus. Lad det dampe 3-4 minutter og sluk så for gryden. Lad risene trække færdig under låg - ca. 10 min.

Mens risene koger, kan du hakke peanuts og koriander groft og skære fersken i grove stykker.

Når risene er møre, vender du dem ud på en stor tallerken eller fad og lader dem dampe tørre. Varm herefter en stor pande eller wok op ved høj varme. Steg ris og salat sammen, indtil salaten er faldet en smule sammen, men stadig har bid. Ca. 3-4 minutter. Træk panden af varmen og tilsæt ferskner, peanuts og sesamdressing. Vend rundt et par gange og servér i dybe tallerkner.

Kom koriander på toppen lige inden servering.

Velbekomme!