UGE 19 - 2017

RIGATONI MED PERSILLEPESTO OG FRISKE TOMATER

I POSEN • Rigatoni • Tomater • Persillepesto • Hvidløg • Grov rasp

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)
Start med at sætte vand over til pasta. Husk et godt skud salt i vandet.

Mens pastavandet koger op, kan du skære tomaterne i stykker. Del de små en enkelt gang og de store 2-3 gange.

Kog pastaen til den er al dente - ca. 10 minutter. Snit hvidløget i papirstynde skiver.

Et par minutter før pastaen er færdig, sætter du den største pande du har over ved mellem varme. Tilsæt 3-4 spsk olivenolie og tomaterne. Lad tomaterne ligge og ”svede” - de skal blot lune stille og roligt. Når pastaen er klar, tilsætter du den til panden sam- men med hvidløgsskiverne. Der må meget gerne følge lidt af kogevandet med - altså bare det der ”sidder” i pastaen.

Sving pastaen rundt sammen med tomaterne et par minutter, mens du varmer det igennem. Smag til og krydr evt. med salt og peber. Tilsæt herefter pesto og rasp og vend det sammen en sidste gang. Anret i dybe tallerkner og servér med det samme!

Velbekomme!