UGE 16 - 2017

LINSESALAT MED RAMSLØG, STEGT SOMMERKÅL OG CONFITERET KYLLING

I POSEN • Linser • Ramsløgsolie • Confit kylling • Løg • Hvidløg • Citron • Kål

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Start med at skylle linserne grundigt i en sigte. Del løget på midten og del hver halvdel i ca. 4-6 stykker. Pil skrællen af hvidløgene og snit dem i tynde skiver. Kom linser, hvidløg og løg i en gryde med rigeligt vand og et skud salt, bring gryden i kog og lad det simre ved mellem varme - ca. 20 min.

Mens linserne koger, piller du kødet af kyllingelårene. Pas på at du ikke får de små bruskstykker med, der sidder i enden af benene.

Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingestykkerne indtil de har taget godt med farve - ca. 2-3 minutter. Tag kyllingen af panden og tilsæt en smule mere olie. Steg kålen på skære aden indtil den er mør og er blevet godt mørkebrun - ca. 4-5 min.

Sigt vandet fra linserne og smag dem til med salt og peber. Anret dem i en dyb tallerken med kål og kyllingestykker ovenpå. Til sidst kommer du ramsløgsolien på toppen og river citronen fint henover retten.

Velbekomme!