UGE 9 - 2017

STEGTE GULERØDDER MED AVOCADO, RISTEDE VALNØDDER OG YOGHURT

I POSEN • Gulerødder • Avocado • Valnødder • Yoghurt • Citron

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Start med at vaske og skrælle gulerødderne. Del hver gulerod i 3-4 lige store, rustikke stykker.

Rist valnødderne på en tør pande, indtil de har taget en smule farve og hak dem groft.

Steg gulerødderne stille og roligt på en pande ved mellem varme i en lille smule olie. Pas på ikke at røre for meget ved dem - så falder temperaturen på panden. Lad dem hellere ligge indtil de har fået en ot gylden farve. Gulerødderne skal stege 5-10 minut- ter, før de er møre. Test evt. ved at stikke i dem med en lille kniv.

Skær avocado over på midten og grav ”kødet” ud med en ske. Del hver halvdel i 4-5 dele. Vend forsigtigt avocadostykkerne med et par spsk god olivenolie, lidt salt og med ntrevet skal og saft af citronen.

Krydr gulerødder og valnødderne med salt og peber og anret på en tallerken sammen med den marinerede avocado. Kom til sidst yoghurten henover gulerødderne.

Velbekomme!