UGE 5 - 2017 

STEGTE PORRER OG STUVEDE KARTOFLER MED KAPERS OG CITRON

I POSEN • Porrer • Kartofler • Kapers • Citron • Creme fraiche • Persille

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Start med at vaske og skrælle kartoflerne. Skær dem i tern på ca. 2x2cm og kom dem i en gryde. Dæk dem med vand og tilføj et godt skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre, men stadig har en lille smule bid. Ca. 3-4 min.

Kom porrerne i en gryde med en mængde vand, der dækker porrerne halvt. Tilsæt et par spsk god olivenolie og lidt salt.

Lad porrerne dampe ved mellem varme unde låg i ca. 5 min. Fjern derfter låget og lad gryden koge videre indtil vandet er dampet væk. Herefter lader du porrerne stege i olien og tage godt med farve på alle sider.

Hak kapers groft. Pluk persillen ud i blade og hak en smule af stilkene nt.

Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt creme fraichen og lad det koge sammen et minut el- ler to. Tilsæt herefter kapers og persille til gryden. Smag til med salt og peber og anret sammen med de stegte porrer. Slut af med at rive citronen nt henover retten.

Velbekomme!