UGE 2 - 2017

DAMPET KNOLDSELLERI MED RYGEOSTCREME, GRAPE OG MYNTE

I POSEN • Knoldselleri • Grape • Mynte • Rygeost • Julesalat • Skalotteløg

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Start med at skrælle knoldselleriet - gerne med en karto elskræller, så du bevarer mest muligt af sellerien. Skær den ud i store tern på størrelse med en spilleterning. Kom selleriternene i en gryde med vand, så det lige dækker og et godt skud salt. Kog ternene stille og roligt under låg, til de lige nøjagtigt er møre - ca. 5-10 min.

Mens selleriternene koger kan du skrælle grapen og skære den i tynde skiver. Del herefter hver skive i ca. 4-6 stykker. Pluk julesalaten ud i blade og skær dem i mindre mundrette stykker. Hak skalotteløget super nt.

Kom grape, julesalat, skalotteløg op i en skål. Pluk mynten ud i blade og tilsæt et par skvæt olivenolie, salt og peber.

Hæld vandet fra selleriternene. Tilsæt rygeostcremen og rør rundt et par gange. Anret dem på en tallerken med salaten ovenpå.

Velbekomme