UGE 36 - 2016 

STEGTE RØDBEDER MED BRÆNDT CITRON, ÆBLE OG PERSILLEPURÉ

I POSEN • Rødbeder • Persillepuré • Citron • Persille • Æble

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrælle rødbederne og skær dem i stykker på størrelse med en lille tænd- stikæske. Kom dem på en mellemvarm pande med en smule olie, og krydr dem med salt og peber. Lad dem stege helt stille og roligt - og tage masser af farve. Det tager ca. 20 min.

Skær æblet i små tern og læg dem til side under et vådt stykke papir eller klæde. Pluk persille ud i blade og skyl dem. Snit også stilkene super fint med en skarp kniv.

Når rødbederne er møre, river du citronen fint henover. Skær citronen over på midten, og steg skæresiden på en pande, så den karameliserer og tager farve. Den må godt blive næsten sort. Pres derefter citronsaften ud over rødbederne og anret med persil- lepuréen ud over. Kom til sidst æbler og persille på toppen.

Velbekomme!