UGE 31 - 2016 

NYE KARTOFLER OG SPIDSKÅLSALAT MED SYLTEDE LØG, GEDEOST OG PERSILLE

I POSEN • Spidskål • Kartofler • Persille • Gedeost • Syltede løg • Citron

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at vaske og skrubbe kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med vand og med et godt skud salt og lad dem koge ca. 4-5 minutter. Sluk derefter for gryden og lad dem trække færdig i gryden under låg.

Mens kartoflerne koger, kan du snitte spidskålen i fine strimler. Snit ligeledes de syltede løg og persille - både stilke og blade. Vend spidskål, løg og persille sammen i en skål og smag til med skal og saft fra citronen - og med lidt salt og peber.

Pluk gedosten ud i små stykker og vend den forsigtigt i salaten.

Når kartoflerne er møre, hælder du vandet fra og krydrer med salt og peber og evt. et skud god olivenolie eller en god klat smør.

Anret kartofler og salat på en tallerken.

Velbekomme!