UGE 35 - 2016

STEGT PAK CHOI MED RISNUDLER, SOYA, INGEFÆR OG KORIANDER

I POSEN • Nudler • Pak choi • Soya/sesam-sauce • Ingefær • Hvidløg • Koriander

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at sætte vand over til nudler. Kog nudlerne i letsaltet vand ca. 6-8 minutter - indtil de lige nøjagtig er møre. Tag nudlerne op af vandet og kom dem over i en skål med koldt vand.

Skræl ingefær og hvidløg og snit begge dele i tynde strimler. Pluk korianderen ud i blade og snit stilkene super fint med en skarp kniv.

Skær bladene af stilken på pak choien. Snit bladene i tynde strimler og snit stilkene i lidt grove stykker. Varm en wokpande op til den er rygende varm. Har du ikke en wok kan du alternativt bruge en stor alm. pande. Tilsæt en smule sesamolie, hvis du har, ellers er det også fint med solsikke eller vindruekerneolie. Tilsæt pak choistilkene til panden og steg dem kortvarigt et par minutter. Pas på med at røre for meget i panden - hver gang du rører, falder temperaturen på panden.

Efter et par minutter tilsætter du hvidløg, ingefær og svitser yderligere. Til sidst tilsætter du de fintsnittede pak choi-blade, korianderstilke og afdryppede nudler. Sving det rundt et par gange og lad det varme igennem. Træk herefter panden fra varmen, tilsæt soya/sesam-saucen og korianderblade og servér med det samme - rygende varm.

Velbekomme!