UGE 34 - 2016 

STEGTE RØDDER MED SPRØDE ÆBLER OG KARRY/ FENNIKEL-MARINADE

I POSEN • Rødder • Æbler • Karry/fennikelmarinade • Skalotteløg • Brød

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrælle rødderne. Skær dem i stykker på ca. 4-5 cm. Steg dem på en pande i en smule neutral olie, indtil de har taget godt med farve. Hvis du laver til mange, kan du med fordel bage dem i ovnen i stedet for at stege dem - de skal bages ved 210 grader.

Mens rødderne tilbereder, kan du skære brødet ud i små tern på ca. 1x1 cm og stege dem gyldne og sprøde i en god olivenolie på en pande. Lad croutonerne dryppe af på fedtsugende papir og krydr med fin salt.

Hak skalotteløget fint med en skarp kniv og skær æblerne i tynde både.

Vend rødder, skalotteløg og æbler sammen, anret på en tallerken og dryp karrymarinaden ud over. Til slut drysser du croutonerne på toppen.

Velbekomme!