UGE 32 - 2016 

BØNNESALAT MED SQUASH, NYE KARTOFLER, MYNTE OG SENNEPSDRESSING

I POSEN • Bønner • Squash • Kartofler • Sennepsdressing • Mynte • Citron

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Del hver kartoffel i ca. 4 stykker. Skyl bøn- nerne og skær det alleryderste af enderne.

Kom kartoflerne i en gryde med godt med vand - tænk på, at der også skal være plads til bønnerne senere. Tilsæt et godt skud salt til gryden. Lad kartoflerne koge ca. 4-5 min under låg og tilsæt så bønnerne. Lad dem koge med et minuts tid og sluk så for gryden og lad det trække færdig - ca. 5 min. Hold gerne øje med, at bønnerne ikke trækker for længe - de skal have en flot grøn farve og have en smule bid.

Mens kartoflerne koger, kan du skære squashen ud i lange, tynde (ca. 5mm) baner fra top til bund. Steg dem på en meget varm pande, i en smule olivenolie, så de tager godt med farve. Kom dem op i en skål sammen med saft og fintrevet skal af citronen, pluk- kede mynteblade og lidt salt og peber.

Hæld vandet fra kartofler og bønner, tilsæt sennepsdressingen og krydr med salt og peber.

Anret kartofler, bønner og den marinerede squash som en lun salat på en tallerken.

Velbekomme!