UGE 32 - 2016 

STEGTE RØDBEDER MED ANSJOSCREME, ÅRETS FØRSTE ÆBLER OG KORIANDER

I POSEN • Rødbeder • Æbler • Koriander • Ansjoscreme • Brød

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrælle alle rødbederne. Skær dem i store, grove tern på ca. 3x3 cm. Rist rødbederne på en god varm pande eller i bunden af en tykbundet gryde - i en smule olivenolie. Sørg for at de tager farve.

Mens rødbederne rister, kan du plukke brødet ud i rustikke croutoner og riste dem sprøde i lidt olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber. Husk først at tilsætte brødet til panden, når olien er varm - på den måde undgår du at brødet suger alt olien. Lad brødet ligge på lidt fedtsugende papir inden servering.

Skær æble ud i små både og hak korianderblade og -stilke fint.

Når rødbederne er møre, krydrer du dem grundigt med salt og peber. Anret dem på en tallerken, med brødcroutons, æbler og hakket koriander ud over. Slut af med at komme små klatter ansjoscreme rundt på tallerknen.

Velbekomme!