UGE 19 - 2016 

STUVET SPINAT OG DØVNÆLDER MED KARTOFLER OG PERSILLE

I POSEN • Kartofler • Døvnælder • Spinat • Persille • Skalotteløg • Creme fraiche

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrælle kartoflerne og kog dem i vand med et godt skud salt, indtil de er møre - ca. 10 minutter.

Mens kartoflerne koger, kan du plukke bladene af døvnælderne og smide de groveste stilke ud. Pluk ligeledes persille ud i blade. Skyl persille, døvnælder og spinat forsigtigt i koldt vand og lad det dryppe af i en sigte og dernæst på papir. Har du en salatslynge, er den selvfølgelig oplagt at bruge.

Hak skalotteløg super fint.

Varm en gryde op på mellem varme og tilsæt et par spiseskefulde god olivenolie.
Kom de hakkede skalotteløg ned i gryden og lad dem sautere et minut eller to. Tilsæt derefter persille, nælder og spinat til gryden. Vend det hele rundt et par gange, lad det falde en smule sammen og tilsæt så creme fraichen. Vend rundt igen, krydr med salt og peber, og server sammen med de kogte kartofler.

Velbekomme!