UGE 17

RIGATONI MED STEGT AUBERGINE, TOMATSOVS OG MOZARELLA

I POSEN • Rigatoni • Aubergine • Hvidløg • Tomatsovs • Basilikum • Mozarella

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)
Start med at sætte en stor gryde med saltet vand over at koge.

Mens vandet koger op, kan du skære auberginerne i tern på ca. 2x2 cm. Pil hvidløget, hak det fint og pluk basilikum ud i blade.

Når pastavandet koger, tilsætter du pastaen og koger den til den er al dente - ca. 10 min.

Mens pastaen koger kan du stege auberginerne på en varm pande i et godt skud god olivenolie. De må gerne tage en smule farve. Når de har taget godt med farve tilsætter du hvidløget til panden. Rør godt rundt og lad det stege med et minuts tid og tilsæt så tomatsovsen. Kom et par skefulde af pastavandet op i sovsen og lad den koge igennem et par minutter.

Hæld vandet fra pastaen og tilsæt til panden. Sving det rundt eller rør med en ske, til det hele er godt blandet sammen. Smag til med salt og peber og andret i dybe tallerk- ner med basilikum og små klatter af mozarella henover.

Velbekomme!