UGE 47 - 2016 

RØDBEDERÅKOST MED KAPERS OG SENNEPSTUVEDE KARTOFLER

I POSEN • Kartofler • Skalotteløg • Citron • Kapers • Rødbeder • Persille • Stuvning

FREMGANGSMÅDE

Start med at vaske karto erne grundigt. Skær dem i grove tern på ca. 2x2 cm. Kom dem i en gryde, dæk dem med vand og tilføj et godt skud salt. Lad dem koge stille og roligt, indtil de er møre - ca. 3-4 minutter.

Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et råkostjern. Snit skalotteløg helt nt og hak karpers groft. Pluk persille ud i blade og hak dem ligeledes groft. Bland det hele sammen i en skål og smag til med et par spsk god olivenolie, salt og peber og saften fra citronen.

Når karto erne er møre, hælder du vandet væk. Tilsæt sennepsstuvningen og varm det kort igennem. Smag til med salt og peber.

Anret de stuvede karto er og rødbederåkosten på en tallerken eller et fad.

Velbekomme!