UGE 24 - 2015 

KARTOFFELSALAT MED
MILD SENNEPSCREME OG CITRONMARINEREDE RADISER

I POSEN • Kartofler • Sennepscreme • Persille • Citron • Radiser

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skylle kartoflerne grundigt for jord. Kom dem i en gryde med vand, så det dækker og med et godt skud salt. Halvér evt. store kartofler, så de alle er nogenlunde samme størrelse. Bring kartoflerne i kog, lad dem simre i ca. 4-5 minutter og sluk så. Nye kartofler kan sagtens trække færdig. Lad dem trække ca. 10-15 minutter i det varme vand under låg.

Pluk i mellemtiden persille ud i blade og snit dem fint. Snit ligeledes de tyndeste af persillestilkene super fint.

Skær radiserne i tynde skiver på langs, kom dem i en skål sammen med persiileblade og stilke og tilsæt fintrevet citronskal og citronsaft. Vend det hele rundt, men vendt med at krydre det med salt og peber indtil lige før servering.

Når kartoflerne er møre, hælder du vandet fra og lader dem køle under rindende koldt vand. Når kartoflerne kun er lune, vender du sennepscremen i og smager til med salt og peber.

Velbekomme!