UGE 21 - 2015

STEGT SQUASH OG AGURKESALAT MED MYNTE, MANDLER OG BERGAMOTTEMAYO

I POSEN • Agurk • Squash • Mynte • Citron • Mayo • Mandler • Brød

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at vaske agurk og squash. Skær squashen ud i skiver på ca. 2-3 cm tykkelse. Kom dem op i en skål, sammen med en par skefulde god olivenolie og lidt salt og peber. Vend det hele grundigt rundt.

Skræl agurken og skær den i tynde skiver - på ca. 5 mm tykkelse. Steg mandlerne på en tør pande og hak dem derefter groft.

Rist brødet på en pande i en smule god olie, eller på brødristeren til det er sprødt og gyldent.

Varm en pande op på høj varme, gerne en grillpande, hvis du har. Steg squashstykkerne til de har taget farve, men stadig har en smule bid. Det tager ca. 3-4 min. Steg kun hvad der kan være på bunden af panden. Er der flere squashstykker end det, skal du stege af flere omgange.

Kom agurkeskiver og mandler op i den skål, som du havde brugt til squashen. Pluk mynte ned i skålen - og tilsæt saft og fintrevet skal fra citronen. Når squashstykkerne er stegte, kommer du dem direkte fra panden op i skålen. Vend det hele rundt og smag til med salt og peber. Servér med det samme - med mayonaise og brød på siden.

Velbekomme!