UGE 20 - 2015 

RÅMARINERET FENNIKEL MED GRAPE, VANILJE OG STEGTE, SMÅ KARTOFLER

I POSEN • Fennikel • Grape • Vaniljemarinade • Kartofler • Dild • Mayo

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skære fennikel i super tynde skiver med en skarp kniv, eller med et man- dolinjern, hvis du har sådan ét. Pil grapen, skær den i tynde skiver og del skiverne i 5-6 stykker. Bland grapestykker, vaniljemarinade og fennikel sammen i en skål. Hvis der er noget saft fra grapen på skærebrættet, hælder du naturligvis det med.

Vask kartoflerne og halvér dem. Steg dem på en pande i en god sjat olivenolie ved mel- lem varme, til de er blevet møre og har taget godt med farve. Rør ikke for meget ved kartoflerne, men lad dem ligge til de har taget farve og vend dem så. I alt, ca. 25 min.

Pluk dild ud i blade og snit stilkene fint. Kom dem op i fennikelsalaten og servér sam- men med de varme kartofler og mayonaissen på siden.

Velbekomme!