UGE 16 - 2015 

BRÆNDTE PORRER MED KRYDDERMARINADE OG SPRØD TOAST MED GEDEOST

I POSEN • Porrer • Brød • Gedeost • Marinade • Mynte

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie eller smør

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at vaske porrerne grundigt. Læg porrerne på en tør pande ved mellem til høj varme og lad dem stege på alle sider indtil de mærkes helt møre og slipper en kniv, når du stikker i dem. Mindst 15 minutter. Dette indebærer, at porrerne bliver helt sorte og brændte udenpå, men det er også meningen.

Mens porrerne tilbereder, rister du brødet på en pande i lidt god olie, indtil de er sprøde og gyldne på begge sider.

Pluk mynte ud i blade og snit den fint.

Snit forsigtigt porrerne op på langs og fjern det yderste sorte lag. Tag det inderste af porren ud, skær den i 2-3 dele og krydr den med salt og peber. Anret med marinade og mynte henover og ristet brød med gedeost på siden.

Velbekomme!