KNOLDSELLERI CREMET MED PEBERROD OG SPRØDE MAJROER MED PERSILLE

I POSEN • Majroer • Selleri • Persille • Peberrod • Kartofler • Creme fraiche • Citron 

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie

FREMGANGSMÅDE (ca. 30 min)

Start med at skrælle selleri, kartofler og majroer. Skær selleri og kartofler i grove klodser, ca. på størrelse med en tændstiksæske. Kom dem i en gryde med en smule salt og vand så det dækker. Sæt det til at koge stille og roligt under låg.

Læg majroerne til side til senere.

Hak persillen fint. Hak gerne de tyndeste stilke også - de er fulde af smag.

Skær majroen ud i små firkanter på ca. 1x1 cm. 

Når selleri og kartofler er møre, hælder du vandet fra. Du kan godt beholde en smule af kogevandet, men pas på at det ikke bliver for lindt. Mos grøntsagerne groft med en gaffel. Der må gerne være grove stykker selleri i - så mosen har noget struktur. Smag til med en god olie (raps eller oliven) og godt med salt og peber.

Anret mosen på en tallerken med majroer og persille henover. Slut af med at rive peberrod og citron fint henover retten. Velbekomme!