STEGT SELLERI OG DAMPET SPIDSKÅL MED OLIVEN OG GREMOLATA

I POSEN • Spidskål • Persille • Skalotteløg • Citron• Selleri 

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • olie

FREMGANGSMÅDE (ca. 30 min)

Start med at skrælle selleriet. Skær det i små tern på størrelsen med en terning. Sæt en pande over ved mellem til høj varme og tilsæt et par spsk neutral olie. Steg ternene til de har taget en smule farve og er blevet møre - ca. 15 min. Krydr dem grundigt med salt og peber. 

Hak både persilleblade- og stilke super fint. Riv citronen på den fine side af et rivejern og hak oliven og skalotteløget. Bland det hele i en skål.

Kom spidskålen i en gryde med en mængde vand så det ca. er dækket 1/3. Krydr det grundigt med salt og peber og tilsæt ligeledes et par spsk god olivenolie. Lad dem dampe under låg til det er mørt - ca. 10 min.

Anret en tallerken med selleriternene nederst og spidskålen ovenpå. Kom til sidst gremolataen henover retten. 

Velbekomme!