MOS AF KÅLRABI OG PERSILLEROD MED ANDEFEDT - OG SPRØD SALAT MED APPELSIN

I POSEN • Kålrabi• Persillerødder • Andefedt • Salat• Appelsin • Estragon 

ØVRIGE INGREDIENSER • Salt/peber • Olie

FREMGANGSMÅDE (ca. 30 min)

Start med at skrælle kålrabi og persillerødder. Skær dem i grove chunks og kom dem i en gryde med vand, så det lige dækker og et godt skud salt. Lad det småkoge under låg, til det lige nøjagtig er mørt - ca. 10-15 min.

Snit radichiosalaten fint og kom den i en skål sammen med friséesalaten. Riv appelsinen på den fine side af et rivejern ned i skålen. Skræl appelsinen og skær den ud i skiver og del så skiverne i kvarte. Tilsæt ligeledes til salaten. Pluk estragonen ud i blade og bland med resten af salaten. Tilsæt til allersidst nogle dråber god olivenolie.

Smelt herefter andefedtet i en lille gryde og varm det godt op. 

Hæld vandet fra grøntsagerne og mos dem groft med et piskeris. Smag til med andefedtet og godt med salt og peber.

Anret mosen rygende varm med salaten på siden. 

Velbekomme!