UGE 51 - 2015 

RØDBEDERÅKOST MED KAPERS OG SENNEPSTUVEDE KARTOFLER

I POSEN • Kartofler • Rødbeder • Sennepsstuvning • Skalotteløg • Kapers • Citron • Persille

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min)

Start med at skrælle kartoflerne. Skær dem i grove tern på ca. 2x2 cm. Kom dem i en gryde med vand, så det dækker og med et godt skud salt. Lad dem koge stille og roligt indtil de er møre - ca. 3-4 minutter.

Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et råkostjern. Snit skalotteløg helt fint og hak karpers groft. Pluk persille ud i blade og hak den ligeledes groft. Bland det hele sammen i en skål og smag til med et par spsk god olivenolie, salt og peber og saften fra citronen.

Når kartoflerne er møre, hælder du vandet væk. Tilsæt sennepsstuvningen og varm det kort igennem. Smag til med salt og peber.

Anret de stuvede kartofler og rødbederåkosten på en tallerken eller et fad.

Velbekomme!