Grydestegte løg med citron, hjemmesyltede drueagurker og creme fraiche

 I POSEN : • Løg • Citron • Syltede agurker • Creme Fraiche • Kartofler • Dild

ØVRIGE INGREDIENSER: • Salt/peber • Oliven eller rapsolie

FREMGANGSMÅDE

(ca. 30 min.)

Del løgene på midten fra rod til spids. Kom et par spsk olie i bunden af en gryde og læg løgene med skærefladen ned. Gryden skal være stor nok til, at alle løgene ligger på bunden uden at ligge oven i hinanden. Tilsæt en smule salt og tænd for gryden på mellem varme. Lad løgene stege stille og roligt under låg, til de er helt møre - ca. 15 min. Løgene må gerne tage masser af farve, men skru ned for gryden, hvis de begynder at branke.

Vask kartoflerne, mens løgene tilbereder og skær dem i stykker på størrelse med en spilleterning. Kom den i en gryde med vand, så det dækker og en smule salt. Bring kartoflerne i kog og lad dem koge ca. et minut eller to og sluk så. Lad dem stå under låg.

Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs. Pluk dilden ud i blade og snit stilkene helt fint med en skarp kniv.

Hæld vandet fra kartoflerne. Pluk løgene ud i ”både”, krydr dem med fintrevet citronskal, hakket og plukket dild og salt og peber. Anret dem sammen med kartofler, skiver af agurk og små klatter af creme fraiche.

Velbekomme!