Rødbeder med rygeost, radiser og ramsløg

I posen :

• Rødbeder

• Rygeost

• Radiser

• Ramsløg

• Salat

• Citron

• Æble

Fremgangsmåde

(ca. 30 min.)

Start med at skrælle rødbederne.Skær dem ud i grove chunks, ca. på størrelse med en tændstiksæske. Kom dem i en gryde med vand, så det dækker og lidt salt. Tænd for gryden og lad dem koge stille og roligt til de er møre - ca. 10-15 min.

Imellemtiden skylder du radiser og nipper toppen af, hvis der er jord på bladene.

Pluk salaten ud i blade. Skær (ikke hak) ramsløget ud i stykker ca. på størrelse med et frimærke og skær æblet i små tern.

Steg radisserne 1-2 minutter på en pande. De skal kun lige tage lidt farve og stadig være sprøde. Tag dem af panden og krydr dem grundigt. 

Når rødbederne er møre, hælder du vandet fra, tilsætter et par spsk god olie (oliven elle raps), krydrer med salt og peber og kommer salat, ramsløg, radisser og æbler ned i gryden. Vend det hele rundt et par gange, riv citronen fint ud over og anret på en tallerken med det samme, med små klatter rygeost rundt omkring.

Velbekomme!