Frilands svinemørbrad med broccoli og mild ansjoscreme

I posen :

• Frilands svinemørbrad

• Kartofler

• Ansjoscreme

• Broccoli

• Æble

• Kørvel

• Timian

Hvis du kun har én pande til rådighed skal du starte med at tænde din ovn på 150 grader.

Vask kartoflerne og gå dem efter for evt. jord og sorte prikker. Skær dem ud i grove både. Kom dem på en mellemvarm pande med en smule god olie (raps eller oliven). Lad dem stege et par minutter inden du rører i panden, så du undgår at køle panden ned. Tilsæt timian til panden. Kartoflerne skal stege ca. 10-15 min.

Skær brocolien ud i 2 stykker pr. mand - på langs, så du får hele stokken med. Kom den i en gryde med en lille smule vand, kun så det lige dækker bunden af gryden, og lidt salt. Kom låg på men vent med at tænde.

Skær æblet ud i små tern og hak kørvelen (både blade og stilke) fint og læg til side til senere

Hvis du kun har én pande, hælder du kartoflerne over i et ildfast fad og sætter det i ovnen. Rengør panden og sæt den over på høj varme med en smule olie. (Hvis du har mere end én pande, lader du bare kartoflerne blive på den første pande.) Tænd for gryden med broccoli. Steg mørbraden ca. 3 - 4 min. på hver side, krydr den grundigt med salt og peber og lad den trække et par minutter inden serve- ring.

Når stokken lige nøjagtig er mør på broccolien, kommer du den på en tallerken med æbletern og kørvel henover, ansjosmayoen, kartofler og mørbrad ved siden af. Velbekomme!